Winkelwagen

Waarom witgoedstroeve.nl

Witgoedstroeve.nl verkoopt topmerken witgoed en levert deze bij u op locatie. 

Gratis bezorging

Omdat wij het ook vervelend vinden wanneer er iets met uw apparatuur aan de hand is, willen wij er graag voor zorgen dat u zo snel mogelijk weer zorgeloos kunt genieten van uw witgoed. Als pure specialist hebben wij een meer dan uitstekende relatie met alle witgoedfabrikanten. Mocht u er tijdens de garantieperiode zelf niet uitkomen met de fabrikant dan zullen wij ten alle tijden voor u bemiddelen om tot een oplossing te komen. Als een reparatie binnen de garantie valt, dan is deze service volledig gratis! Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht voor service en reparatie na de garantieperiode. Wij beschikken over een eigen serviceteam en voor landelijke dekking maken we gebruik van een servicepartner. 

Onbezorgd kopen

Koopt u een witgoed of keukenapparaat in onze webshop dan nemen wij u zoveel mogelijk werk uithanden. Per apparaat geeft u aan van welke extra diensten u gebruik wilt maken. Zo brengen wij de meeste vrijstaande machines voor u naar de gewenste verdieping (tot 4de verdieping, zonder lift). Indien gewenst pakken wij hem uit en sluiten hem voor u aan op de bestaande voorzieningen. De verpakking voeren wij voor u af. Besteld u een inbouwapparaat, dan kunt u aangeven of u deze voor een kleine vergoeding ingebouwd wilt hebben.

De oude apparatuur of machine kunt u retour geven aan onze bezorger. Wij zorgen ervoor dat deze milieuverantwoord wordt afgevoerd via Virol.